ДЕТСКИ ЦЕНТЪР TRINITY KIDS

ЗА ЕДНО СЪВЪРШЕНО ЧАСТНО СЪБИТИЕ

Ние ще Ви покажем какво можем, а Вие ще изберете, каквото пожелаете. Осигурете си време за празник. 

Кое най-много ще зарадва Вашето дете?

КАКВО ОЩЕ?

АНИМАЦИЯ
TRINITY KIDS

Всяки детски празник е изпълнен с щастие и настроение. За да се случи всичко по план ние Ви предлагаме нашата услуга анимация. Аниматорът ще бъде водещият на детските приключения по време на събитието. Децата ще се забавляват целенасочено и по установена от TRINITY KIDS програма, а възрастните ще се наслаждават изцяло на празника.

Покани

Ние знаем, че всеки детски празник е важно и вълнуващо събитие в семейството, затова сме се постарали да Ви улесним в подготовката до най-малките детайли. С резервирането на дата за събитие в детски център TRINITY KIDS, Вие ще получите и покана за Вашите гости.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕМАТИЧНА АНИМАЦИЯ

Всяко дете има своя любим приказен герой, спортен идол или любима сфера за игра, с която се асоциира. Нашата тематична анимация ще покани на детския Ви празник принцеси, спортисти, футболисти, химици, певци, Спайдърмен, Батман...
Детето Ви ще преживее незабравима среща, която ще го съпътства години наред и ще остави неповторима емоцонална следа.

ФОТОГРАФ

За да запечатате и запазите всички щастливи моменти, можем да осигурим за Вас професионален фотограф. Изживейте момента на празника, а снимките един ден ще Ви върнат онова топло чувтво на изпитаното щастие.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ние сме на разположение, за да Ви помогнем в избора

ПОСEТЕТЕ НИ