През 2011 година създадохме първия по рода си в България занимателно-ваканционен детски център в комплекс „Оазис Резорт и спа“ с 90 дневна творческа, спортна и развиваща програма. Децата летуващи в комплекса усещаха своята ваканция надградена и пълноценна, благодарение на екипа стоящ зад проекта. Осем години, клубът бе любимо място за децата на нашето южно черноморие.
В периода 2014 – май 2022 година създадохме и успешно управлявахме детски център Тринити Кидс. През годините чрез нашата методология и отличаваща се концепция, центърът се наложи като иновативен детски клуб за събития, който отговаряше на най-високите изисквания за организиране и провеждането на събития за деца.

Kido kids Pro създаде за Тринити Кидс отличаващ се и ексклузивен за българския пазар функционален интериор . Желанието и идеята на екипа бе децата да се докосват до естесвени материали, обработени единствено със 100% натурални продукти, сертифицирани и разрешени за употреба от деца. Камъни, дърво, метал, корк са основните материи, с които базата бе разработена, по начин завладяващ децата от бебета до училищна възраст. Основното желание бе да се създаде свят в градската среда, който освен с радост и любов, децата да си тръгват обогатени с нови знания и любопитни факти.

Смятаме, че възможността за приятно и запомнящо се преживяване в детски център с организирани игри, занятия, надграждащи личността на детето, е най-добрият модел, който би избрал всеки родител. За това положихме многогодишни усилия да утвърдим и наложим концепция отличаваща се с качество, изпълнена със специално отношение, поддържана с постоянство и увереност!

Нашият екип

1
%