Вече 12 години ние сме собственици и успешно управляваме детски център Тринити Кидс. През годините центърът се наложи като иновативен парти клуб, който отговаря на най-високите изисквания за организиране и провеждането на събития за деца. Обръщаме внимание на всеки детайл в подготовката, но заедно с това за нас е важно да осигурим и качествено време за протичане на самото събитие.

Тринити Кидс се отличава с ексклузивно за българския пазар и специално разработено обзавеждане. Желанието ни бе децата да се докосват до естесвени материали, обработени единствено със 100% натурални продукти, сертифицирани и разрешени за употреба от деца. Камъни, дърво, метал, корк са основните материи, с които разработихме базата, по начин завладяващ децата от бебета до училищна възраст. Основното желание бе да създадем свят в градската среда, който освен с радост и любов, децата да си тръгват обогатени с нови знания и любопитни факти.

Смятаме, че възможността за приятно и запомнящо се преживяване в детски център с организирани игри, занятия, надграждащи личността на детето, е най-добрият модел, който би избрал всеки родител.

Нашият екип

1
%