УСЛУГИ ЗА ДЕЦА

ХРАНА

Храната, поднесена на децата Ви, е от изключително значение за нас. Безкомпромисни сме в качеството, но не пропускаме красивата и интересна нотка на поднасянето й. Всяко дете обича да похапва след неуморните игри в детски център TRINITY KIDS.
храна галерия

ТОРТИ И СЛАДКА МАСА

Тортата е неотменна част от всяко приказно тържество. Нашите малки клиенти са истинско вдъхновение да разгърнем творческия си потенциал и да достигнем до детското им въображение. Две сладкарници, наши доказали се партньори, се грижат за изпълнението на детските желание. В случай, че желаете, тортата може да бъде осигурена и от Вас.
торти галерия

ТЕМАТИЧНА ДЕКОРАЦИЯ

Децата обожават тематична декорация. Онова любимо и специално нещо, с което детето Ви се асоциира, което само Вие знаете и ще му достави несравнимо удоволствие.
декорация галерия

ПРАЗНИЧНА АНИМАЦИЯ

Празничната анимация внася допълнително щастливо настроение на празника Ви. Можете да изберете между анимация TRINITY KIDS и допълнителна тематична анимация. Предимството на анимация TRINITY KIDS е, че се осигурява от нас в цената на заплатената услуга. В този случай децата следват установена от детския център програма. Тематичната анимация, от своя страна, се заплаща допълнително и включва наемането на маскоти, оборудване и др., за да се изобрази изцяло определена тема.
празнична галерия